OVER ONS

TDS-cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf gelegen te Haaltert nabij Aalst. Wij verzorgen verschillende schoonmaakopdrachten in de regio’s Oost-en West-Vlaanderen,Antwerpen,Vlaams-Brabant en het Brussels gewest.

Gaande van ramenreiniging, schoonmaak van bedrijven,woningen, traphallen, ontmossen van daken en afdaken, echter beperken wij ons niet tot de opgesomde werken en staan wij steeds klaar om persoonlijk advies te verlenen omtrent de realisatie van uw opdracht.

TDS-cleaning staat borg voor Service, Kwaliteit, Betrouwbaarheid
en Stiptheid.

Voor periodiek onderhoud worden er op voorhand afspraken gemaakt over data, prijs en eventueel het tijdstip indien u dat wenst. TDS-cleaning garandeert u een eerlijke prijs voor de uit te voeren werkzaamheden. Indien het een opdracht betreft die moeilijk in te schatten is wordt er bij voorkeur gewerkt aan een uurprijs, deze omvat het gebruik van producten, materiaal, en verplaatsingskosten zodat u nooit voor verassingen komt te staan in verband met extra kosten.

TDS-cleaning werkt steeds op een milieuvriendelijke en veilige manier.
Op het gebied van milieu en veilgheid blijven we op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen om steeds de beste dienstverlening
te kunnen garanderen.

Voor verdere vragen omtrent uw werkzaamheden aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor advies of een gratis prijsofferte.

tom de schrijver,tdscleaning,ruitenwasser,glazenwassser

ZAAKVOERDER

Tom De Schryver