DIENSTEN

VERANDA'S

WAAROM REGELMATIG ONDERHOUD VAN UW VERANDA ?

Door aanslag en vervuiling en de hitte van de zon in de zomer wordt vuil ingebrand in uw glas en raamwerk als u deze niet regematig laat reinigen. TDS-cleaning raadt aan om uw veranda miminmum drie keer per jaar te laten reinigen als u in een niet vervuilende omgeving woont.

Indien uw veranda langs de noordzijde gericht is of in de buurt van bomen of een natuurlijke omgeving is geplaatst wordt een acht wekelijkse reiniging ten zeerste aangeraden.
Mos en groenaanslag groeien op de plaatsen waar geen of weinig zonlicht schijnt het snelst, vooral het mos groeit onder en tussen de dichtingsrubbers van het glaswerk waardoor uw veranda veel sneller slijtage vertoont en niet regen of waterdicht blijft doordat de groei van het mos de rubbers omhoog of opzij duwt.
Als de aangroei van het mos te ver is doorgegroeid dringt een vervanging van rubbers en omlijstingen zich op en zal dit ook de nodige kosten met zich meebrengen.

Het is goedkoper om tijdelijk uw veranda een reiniging te laten geven door vakmannen dan telkens vervangingswerken uit te voeren aan uw verandglas- of raamwerk.
Een regelmatig onderhoud van uw verandaglas- en raamwerk zal de glans en levensduur van uw veranda aanzienlijk verhogen.

U kan ons steeds contacteren voor kleine en grote opdrachten zowel voor particuliere woningen als voor bedrijven, dit in de regio’s, Oost-vlaanderen, West-vlaanderen, Vlaams-brabant, Brussels-gewest en Antwerpen.

ruitenwassen,ramenreiniging,windowcleaning,glazenwasser,tdscleaning
ruitenwassen,ramenreiniging,windowcleaning,glazenwasser,tdscleaning