DIENSTEN

DAKGOTEN / ROLLUIKEN

WAT IS HET BELANG VAN ONDERHOUD VOOR DAKGOTEN EN ROLLUIKEN ?

DAKGOTEN

Uw dakgoten zijn gevoelig voor de aanslag van uitlaatgassen, schouwen, groenaanslag en mos. Voor dakgoten bestaande uit PVC wordt een jaarlijkse of twee jaarlijkse reiniging aangeraden, dit kan ook langer zijn, het is sterk afhankelijk van de omgeving waar u woont. In de stadsomgeving zullen de dakgoten eerder een grauw grijze schijn vertonen door aanslag van uitlaatgassen en dergelijke terwijl in een natuurlijke omgeving er sneller groenaanslag zal worden waargenomen.
In landelijke omgevingen kan het veel langer duren vooraleer er vervuiling optreedt en zal er minder onderhoud nodig zijn dan in de stad of de natuurlijke omgeving.

TDS-cleaning maakt gebruik van milieuvriendelijke, niet alkalische reinigingsmiddelen om uw dakgoot er terug als nieuw te laten uitzien.

PVC is een niet poreus materiaal en nagenoeg alle aanslag kan ervan verwijdert worden. Het jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud wordt ook aangeraden omdat er snel beschadigingen door stormschade of loszittende onderdelen kunnen opgespoord worden zodat herstellingen tijdig kunnen worden uitgevoerd om de sterkte en levensduur van uw dakgoot te bewaren.

ROLLUIKEN

Voor rolluiken raden we een zesmaandelijkse reiniging aan in stads- en natuurlijke omgevingen, voor landelijke gebieden raden we aan de vervuiling in het oog te houden en contact met ons op te nemen voor het onderhoud ervan, dan wordt dit ingepland bij een volgende poetsbeurt van de ramen of komen wij gewoon langs indien u enkel een reiniging van uw rolluiken wenst.

Voor personen die woonachtig zijn langs gewestwegen en drukke banen raden we een driemaandelijkse reinigingsbeurt aan omwille van opvliegend stof van vrachtwagens en auto’s. Ons advies is steeds vrijblijvend en zijn enkel richtlijnen om de glans, het uitzicht en levensduur van uw dakgoten en rolluiken te bewaren.

U kan ons steeds contacteren voor kleine en grote opdrachten zowel voor particuliere woningen als voor bedrijven, dit in de regio’s, Oost-vlaanderen, West-vlaanderen, Vlaams-brabant, Brussels-gewest en Antwerpen.

ruitenwassen,ramenreiniging,windowcleaning,glazenwasser,tdscleaning
ruitenwassen,ramenreiniging,windowcleaning,glazenwasser,tdscleaning