DIENSTEN

DAKEN /AFDAKEN

HET BELANG VAN DAKREINGING EN ONTMOSSING !

TDS-cleaning zorgt voor het reinigen, ontmossen en nabehandelen van uw dak of afdak (kleurherstel en een anti moslaag aanbrengen) ongeacht de hoogte of bereikbaarheid. Wij maken hiervoor gebruik van hogedrukreiniging of andere technieken afhankelijk van het te behandelen dakmateriaal.

Daken en afdaken bestaande uit asbesthoudend materiaal reinigen wij NIET, dit doordat de wet ons dat verbiedt en dat asbest zeer kankerverwekkend is.
Asbestdeeltjes die op de grond terechtkomen dienen professioneel te worden verwijdert, wat inhoud dat de grond eromheen moet worden afgegraven en gesaneerd.
Concreet houdt dit in dat asbesthoudende daken niet meer mogen gereinigd worden, ze dienen te worden verwijdert en vervangen door niet asbesthoudend dakmateriaal. Hiervoor dient u contact op te nemen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het opruimen van asbesthoudend materiaal.

U kan ons steeds contacteren voor kleine en grote opdrachten zowel voor particuliere woningen als voor bedrijven, dit in de regio’s, Oost-vlaanderen, West-vlaanderen, Vlaams-brabant, Brussels-gewest en Antwerpen.

ruitenwassen,ramenreiniging,windowcleaning,glazenwasser,tdscleaning
ruitenwassen,ramenreiniging,windowcleaning,glazenwasser,tdscleaning